Българското дружество по дерматологична хирургия - БДДХ отправя покана към всички

...
Българското дружество по дерматологична хирургия - БДДХ отправя покана към всички
Коментари Харесай

Четвърти национален конгрес на Българското дружество по дерматологична хирургия

Българското сдружение по дерматологична хирургия - БДДХ насочва покана към всички сътрудници, другари, кожни лекари, дерматохирурзи, лицево-челюстни хирурзи, пластично-възстановителни хирурзи, онкохирурзи, лъчетерапевти, съдови хирурзи, одобрени, както и млади, само че и бъдещи експерти, да посетят четвърти народен конгрес на сдружението на 12 март тази година, който ще се организира в хотел Маринела, София.

Българското дерматохирургично сдружение е организацията, която за поредна година ще бъде хазаин на този конгрес, в който с изключение на блестящо изразеното присъединяване от български специаилисти/ млади учени, се причисляват от ден на ден сътрудници и от други Западно- европейски страни, оглавяващи влиятелни институти, отделения и съвременни болнични заведения, ангажирани с диагностиката и лекуването на рака на кожата и редките дерматози.

Тази национална конференция, се трансформира в мост за едно партньорство, тясно съдействие и взаимопомощ сред експертите в страната, само че и във опция за директен спор с изтъкнати учени от целия свят, като дава опция да се излагат и разискват новаторски наши открития, хипотези и наблюдения.

Основна цел на конгреса е потенцирането и основаването и на дерматохирургичното общество, мотивацията и построяването на една нова вълна от млади учени и експерти (с дерматохирургична насоченост), която се базира напълно на нашия клиничен опит през последните години, само че в същото време ще може да бъде направено и директно съпоставяне с опити на сътрудниците от други страни.

Конгресът ще изложи тематики, като част от тях ще бъдат с тясна устременост, само че ще бъдат презентирани и доста други браншове на дерматологията и онкохирургията, които го трансформират в широкоспектърен и дават причина за интерес и изява от страна на разнородна група от експерти.

За четвърта година - Конференцията следва своята концепция, която е заложена в началото от основаването си, като генерира тематики насочващи вниманието към рак, рака на кожата- в частност меланома на кожата и стъпките, които са нужни за неговата предварителна защита, вярна диагностика и лекуване.

Акцентираме върху две главните линии:

1) Нитрозамини в медикаментите за кръвно като причинители на кожни тумори.

2) Иновативна меланомна хирургия

Тези въпроси и още доста други тематики ще бъдат коментирани в елементи. Една прелестна опция, която ще даде началото на едно ново схващане по отношение на патогенезата, лекуването и появяването на рецидиви на кожните тумори и в частност на кожния меланом.

Присъединете се!

За повече информация: bulsds.com

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР